Συστατικά
- λιγοτερο απο 1/2 κ εντερο χοιρινο
- 1κ κιμα μοσχαρισιο
- 1κ κιμα χοιρινο
- 2 ξερα κρεμυδια
- 1,5 πρασο
- 1 πρασινη πιπερια
- 1-2 πιπεριες φλωρινης
- λιγο λαδι αν ο κιμας δεν εχει λιπος
Μπαχαρικα
- μπαχαρι
- μοσχοκαρυδο
- κιμυνο
- ριγανη
- παπρικα γλυκεια
- μπουκοβο
- αλατι - πιπερι
Οδηγίες
- Πλενουμε πολυ καλα τα εντερα και τα αφηνουμε λιγο στην ακρη μεσα σε λεκανη με νερο να μην στεγνωσουν.
- Σε μια λεκανη βαζουμε τους κιμαδες ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα ψιλοκομμενα.
- Ζυμωνουμε παρα πολυ καλα να ενωθουν τα υλικα και γεμιζουμε το εντερο φτιαχνοντας μικρα η μεγαλα λουκανικα.
- Παντα δενουμε μια ακρη γεμιζουμε καλα να μην εχει αερα το εντερο κοβουμε και δενουμε ξανα.
- Οταν τελειωσουμε τα κρεμαμε εξω στον αερα 1-2 ημερες να στεγνωσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα